Puppiefotografie

Puppy fotoshoot
Puppy groei fotoshoot

Ontvang je binnekort een puppy of heb je net een puppy gekregen?
Leg deze herinnering dan gelijk vast voordat hij/zij een puber is. Hij/zij groeit snel en voordat je weet is hij/zij volwassen. Clanfotografie heeft veel ervaring met puppyfotografie, omdat ik samen met mijn vrouw fokker zijn van Schotse herdershonden Langhaar (Collie) en we hebben al 27 nesten hebben gefokt.
Veel van die nesten zijn dan ook in de studio geweest voor een leuke fotoshoot.
Wij maken daar veel tijd voor vrij.

Memeries for ever!

Je kunt kiezen uit een leuke fotoshoot die zowel in mijn studio of ergens op locatie genomen kan worden. We doen dit natuurlijk in overleg met wat jij/jullie willen. Je krijgt dan een mooie foto voor aan de muur. Natuurlijk zorg ik ook voor foto’s die je voor de scoiale media kunt gebruiken.
Misschien krijgt jouw hond wel een eigen account!

Wil je een groeireportage, ook dat is mogelijk. Samen bespreken we hoe  jij/jullie de fotoreportage eruit willen gaan zien en of jij/jullie er een leuke fotoalbum erbij wilt hebben. Een aantal keren komen we dan bij elkaar om een serie foto’s te maken gedurende een jaar. Een mooie fotoalbum wordt dan gemaakt en natuurlijk ook een mooie foto voor aan de muur.

Puppy fotoshoot

€ 375

 • fotoshoot in studio of outdoor
 • foto aan de muur
 • 1 foto album met 5 bladzijdes
 • x digitale foto’s voor social media
 • x digitale foto’s grote file

Pup groeishoot

€ 450

 • Your content goes here.
 • Edit or remove this text inline or in the module Content settings.
 • You can also style every aspect of this content in the module
 • Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Pup groeishoot

€ 450

 • Your content goes here.
 • Edit or remove this text inline or in the module Content settings.
 • You can also style every aspect of this content in the module
 • Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Foto studio

Om te beginnen zijn wij in de studio helemaal alleen. Dat betekent geen andere honden of mensen. Jij, jouw hond en ik.
Prikkels zijn er dus weinig. Wel zal hij moeten wennen aan de omgeving en dat is helemaal prima, bij binnenkomst mag er lekker gesnuffeld en los rondgelopen worden.

Wanneer ik denk dat de hond zich goed genoeg voelt begin ik met het wennen aan mij. Het is belangrijk dat de hond uit zichzelf naar mij toe komt en niet andersom. Bij de een gebeurd dit gelijk, bij de ander duurt dit langer. Hier geen zorgen over dus!

Ik begin met een paar test-shots. Dit om de hond aan de flits te laten wennen en om te kijken hoe hij reageert.
Wanneer dit allemaal oke is en de juiste belichting is ingesteld gaat het echte werk beginnen!
Naja, werk.. eigelijk hoeft de hond vrij weinig te doen. Als hij kan zitten en blijven is het handig, zo niet, ook goed!

Met koekjes zorg ik dat hij de aandacht bij mij heeft en ondertussen maak ik de foto’s. Staand, liggend, spelend, zittend, het is allemaal goed!
Behalve genieten van jouw fotomodel hoef jij dus eigelijk niets te doen!

Waar het allemaal om draait is dat jouw hond zich op zijn gemak voelt, dit is de sleutel tot een geslaagde fotoshoot!

BOEKEN

 

Heb jij besloten te willen boeken dan kan je contact opnemen via het contactformulier Ik probeer binnen 24 uur te antwoorden. 

Wanneer ik contact met je opgenomen heb boeken we samen de datum in. Door middel van een aanbetaling zetten we jouw datum & tijd vast.
Naast het gekozen pakket, bespreken we alle ins en outs van jouw hond en bekijken we welke achtergrondkleuren jouw voorkeur hebben en het best bij jouw snoet passen.

 

VOORBEREIDING Ongeveer een week voor de datum krijg je een digitale gids toegestuurd met info en tips. Zo kan jij  je het best voorbereiden en ga je met een goed gevoel de dag tegemoet!
DE FOTOSHOOT

Aangekomen in de studio neem ik eerst de tijd om jou en de hond te leren kennen. Jouw viervoeter is aangekomen in een ruimte die hij nog niet kent, daarom vind ik het belangrijk dat hij zich eerst op zijn gemak voelt voordat we beginnen.

Ik laat hem wennen aan de flitsers, mijn camera en mijzelf. Wanneer het moment goed voelt, starten we de shoot. Terwijl de koekjes in de lucht vliegen hoef jijzelf maar één ding te doen: Genieten van jouw fotomodel!

 

INZIEN & UITKIEZEN  Binnen 3 dagen krijg je een link naar een mooi persoonlijk online album. Hier kan jij nu de foto’s bekijken en op je gemak beslissen welke je bewerkt wilt hebben. 

 

RESULTAAT  Binnen 4 weken zijn jouw gekozen foto’s professioneel en met zorg bewerkt. De foto’s ontvang je per mail en er wordt een fotopakket toegestuurd.
Laat je verassen!
WALL ART Je kan er nu voor kiezen om een compleet, door mij verzorgde Wall Art te bestellen. Ik werk samen met een duurzaam lab waar alles speciaal voor jouw met zorg gemaakt wordt.

Boeken:

Als je geboekt hebt dan probeer ik binnen 24 uur een afspraak met jouw te maken. We bespreken dan de datum en tijdstip. Verder hoe je de foto’s wilt hebben en welke achtergrond ect..

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hoe kan ik boeken? +

Waar is mijn studio? +

Fotografeer ik ook buiten? +

Hoe gaat het met de betaling? +

Fotograaf ik ook met personen/eigenaar?+

Meerdere honden ook mogelijk? +